• Intra in cont
  • 1 0733624566
  • 2 0735956447
  • Favorite
  • 0 0,00

ERBICID CLARIMI 4SL

Sharda
36,60 Lei
Erbicid selectiv
Cantitate:
La comanda
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: ERB-CLARIMI Ai nevoie de ajutor? 0733624566 / 0735956447
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Producator: Sharda
Substanta activa: Imazamox 40 g/l

Mod de actiune: CLARIMI 4 SL este un erbicid selectiv, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate din cultura de floarea-soarelui, infiintata cu hibrizi rezistenti la IMAZAMOX. Se aplica in timpul vegetatiei, cand buruienile sunt mici. Produsul este preluat atat prin frunze cat si prin radacini. Pe sol, are efect rezidual, prin care impiedica aparitia unui nou val de buruieni.
CLARIMI 4 SL combate buruienile problema, printre care cornacii (Xanthium strumarium), zarna (Solanum nigrum), lupoaia (Orobanche spp.), teisorul (Abutilon theophasti), stirul (Amarantrus retroflexus), trepadatoarea (Mercurialis annua), etc.

 

Cultura Buruieni combătute Doza Mod de aplicare
Hibrizi de floarea-soarelui Dicotiledonate 1,25 l/ha Postemergent
rezistenti la Imazamox (BBCH 12-18)

Instructiuni de utilizare: Se aplica postemergent, o singura data pe sezon, cand buruienile sunt mici (2-4 frunze). Plantele de floarea-soarelui trebuie sa fie în stadiul fenologic de 4 – 8 frunze (pentru combatrea lupoaiei în faza de 6-8 frunze). Pentru grabirea efectului de uscare a buruienilor, se poate aplica in amestec cu un adjuvant.

Tehnica de aplicare: CLARIMI 4 SL poate fi aplicat cu echipamente convenționale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate, conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 100 – 400 l/ha.

Se va aplica cu grija in apropierea apelor, in asa fel incat produsul sa nu ajunga sa le contamineze. Pentru aceasta se va regla atent si se va cunoaste latimea de lucru a aplicatoarelor. Dupa terminarea lucrului, masinile vor fi golite si curatate in camp de resturi sau urme de produs.

Nu se prepara mai multa solutie decat cea necesara. La prepararea solutiei, se umple pana la jumatate cu apa rezervorul masinii si se porneste agitatorul. Se adauga produsul de tratat si apoi se completeaza cu apa pana la umplerea rezervorului.

Compatibilitate: Produsul este compatibil in amestec cu alte produse de protectia plantelor. Inainte de utilizare se va face un test de compatibilitate fizica si de comportare a plantelor de floarea-soarelui, dupa stropirea cu acel amestec.

Selectivitate/Toleranta culturii: CLARIMI 4 SL are efect rezidual. De aceea dupa aplicare se va tine cont de perioada de restrictie pana la infiintarea culturii urmatoare, astfel: pentru cereale paioase – 4 luni, pentru porumb, legume, cartofi – 9 luni, pentru rapita, sfecla de zahar – 18 luni. In cazul intoarcerii unei culturi erbicidate cu CLARIMI 4 SL, se va putea semana imediat floarea- soarelui rezistenta sau soia.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!